-
gelde gülme
Beykoz'da ''Çeşmeye Su almaya Gidiyorum '' diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Zeynep Bilen adlı Genç kız Esenler Otogarında Çeşme Otobüsüne binmek üzereyken bulundu . Kızını Döverek hastanelik eden baba, "Bu kız geçen yaz da 'Bodrum'a kömür almaya iniyorum" diyerek Sevgilisiyle Bodrum'a Tatile gitmişti . Ama bu defa yutturamadı" dedi .
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
zaten yaptını yapmış gidecek tek yer....
damsız alınmayan cafeler kalmış:D
tşkler canem
-
artık gidecek hali kalmamıştır babasının yüzünden:D
-
kız milleti sakatta olsa gider...
şeytandan daha beterdirler baksana ne yapmış...
-
:D:D ya valla korkulur bizden:D:D
-
doğrudur arkadaşım korkulur bizdende sonuçta kızsın kızlığını bilmeyenler böyle hareket ediyor..
ve bu benim sinirleirim çok bozuyo öyle kızlarlka karşılaşıyorumki bazan utanıyom 'bu nasıl böle yapar nasıl kız'diye ama ne yaparsan her cinsten çıkıyo öle sakatlar..
-
Hakatende Bu Kızlar Tam Seytan Ya :D Nasıl Cesaret Ediyolar Böle Seylere Hayret Ediyom Yaw :D
-
bu kızların şeytanlığı değil.Bu kızın yaptığı şey pek normal diil.o yüzden gülmeyelimm allah korusun başımıza gelir sonraa
-
valla korkulur bu kızlardan
kömür almak için bodruma gitmek :D
-
yaw kömür almak için bodruma gidilirmi be bence o erkek bodruma 2. kız bakmaya gitmiştir.:D