-
Gecedir..
Gecedir ; Çalarsın kapıları açan olmaz. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Gecedir; Hem de yıldızsız göz gözü görmez, Bir ses duyar irkilirsin, [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sarar korkusu yalnızlığın. Rüzgâr eser savrulursun, Düşersin kucağına karanlığın. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Gecedir; Ararsın yolların bulunmaz, Gecedir; Kalbinin gürültüsünden durulmaz, [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Üşürsün... Sevdiğini düşünür, ısınırsın. Gözleri gelir aklına... Bir çift yıldız gibi Asılır kalır karanlık göğe. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Gecedir; An olur yenersin korkuyu, An olur canın çeker Oturursun bir köşeye Dinlersin geceyi, hissedersin... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Gözlerini yumup susarsın, An olur, gece olursun. Ahmet Ünal Çam Alinti ..
-
İşte böyle bir gecede... karanlık yarim oldu... ben sürgünü...
Gecelerdir seni bendim düşünen... senin için ağlayan..
Gecedir beni sana hatırlatan... gecedir aslında canını sıkan...
kalabalıkta beni unutan yanlız kaldığında düşünen...
gecedir bunların hesabını sana soran...
gün gelecek sende karanlığa mahkum olduğunda aklın gelecek başına..
gecedir beni benden çalan... karanlığıdır beni öldüren...
nereye gideyim deyip yollardır beni sana sürükleyen...
gecedir beni güldürmeyen....
Küskünüm karanlığa... aşığım halen sana....