Siirtliler-Board bir sokak ben sadece yürüyorum...
sigara dumanının odamda bıraktığı sis içerisinde uyanmıştım yine....severim sokakları ben.......siirttin eşsiz havasıyla doldurmak içimi...her sabah yaptığım gibi......karnımı doyurmak için dj_koso'nun çorba dükkanına doğru yol almaya başladım.... yine kaldırımları selamladım...günaydın sokak lambası.....oo uykuya dalmış bir gurup akşam sefası.....kuşlar basmış sanki şehri.....
yürüyorum...az ilerde halı silkeleyen rose.yard ı görüyorum..
-günaydın rosem nasılsın...
-iyiyim yasminim sen nasılsın...
-iç güveysinden hallice..
-gelsene kahvaltı edelim.....
kahvaltı bahanesiyle bana temzilik yaptıracağı hissine kapılarak
-saol canım ette_56 bana çorba ısmarlıcaak oraya gidiyorum...diyerek uzaklaştım..:D
az ilerde bir toz bulutu sardı etrafımı...öksürük içinde toz bulutunun ardındaki kişiyi seçmeye çalışıyordu gözlerim.....meğerse cıty of angels siteyi temizliyormuş..ondanmış bu toz..:Dselamlıyorum erol abeyi:)
-kolay gelsin erol abe..diyorum borçlu çıkıyorum:D
-kolaysa başna gelsin gelde yardım et diyo...
o bulutu fırsat bilip tabanları yağlıyorum ordan:D......köşeyi döndükten sonra nara sesleri duyuyorum efsane_1907 seni seviyorum prensesim diye koca siirtti inletiyo......hiç bulaşmadan deli aşığın yanından süzülüyorum..:)
biraz yürüdükten sonra....mafya kızı nazan56 yı görüyorum....birini köşeye sıkıştırıp dövüyodu....dedim şimdi bulaşmıyim silah bize patlamasın.....yolumu değiştiriyorum....arkamı döner dönmez nyhat la çarpışıyoruz..
-hayırdır nihat ne bu acele diyorum..
-abla okuldan kaçtım hoca yakalamasın diyerek koşmaya devam ediyo...:)
ee yola devam...birisi seselniyo derinden ...küçük hanımmmmmmmmm küçük hanımmmmmmm diyerek nefes nefese helen_56 geliyo yanıma...
-nereye böyle yasmin..
-çorbacıya bana eşlik edermisin diyorum...:)
-etmezmiyim diyerek yanıma yoldaş oluyo....yolda bol bol dedikodu yapıp steden konuşuyoruz....sonra ayak sesleri duyuyoruz.....o bu hikayeye nerden katılıyosa asker ramy ve asker arkadaşları geçiyo yanımızdan :Dhelenle ikimiz gaza gelip
-en büyük asker bizim asker diye bağırmaya başlıyoruz......
derken sitenin sahiplerinden rohan abinin sesi geliyo balkondan..
-kızlar bi susun ya şimdi banlıcam sizi ...diyerek ilk uyarımızı yapar..:).
neyse helenle kolkola uzaklaşırız ordan...
devam edecek....
dipnotcuk:arkadaşlar herşey şakadır kimse kırılmaz inş....