-
NİHAYET
-BUCASPOR: 0 - SİİRTSPOR: 1
Stat: Buca
Hakemler: Deniz Kükrek xx, Zeki Kırdudu xx, Eser Kuruoğlu xx
Bucaspor: Fatih xx, Erol xx (Dk. 75 Hüseyin x), Emre x, Feridun x, Ziya x, Umut x (Dk. 46 Mehmet Batdal x), Burhanettin x (Dk. 64 Sercan xx), Serkan x, Gökhan x, Aygün xx, Cem x
Siirtspor: Fevzi xx, Osman xxx, Nedim xx, Ömer xx, Ferhat xxx, Mehmet xx (Dk. 87 Mahmut ?), Arafat xx, Hasan Tuncel xx, Gökmen xx (Dk. 78 Zafer x), Tufan xx (Dk. 90 Mithat ?), Ahmet xx
Gol: Dk. 6 Tufan (Siirtspor)
Sarı Kartlar: Dk. 33 Ahmet, Dk. 44 Arafat, Osman, Tufan Dk. 78 Mehmet (Siirtspor)
Kırmızı Kart: Dk. 88 Ziya (Bucaspor)
Allahım sonunda kazandık artık ilk 8 e kalırız
-
biraz geç oldu bence.
Bu saatten sonra galibiyet pek işe yaramaz. Yanılıyor muyum :(
-
Selam: NİHAYET
guneydogunun incisi siirt<<siz olmazz bence yerimiz super lig 2veya 3 sene icinde yerimizde olacaz ins<<<
-
BU HAFTAKİ MAÇI KESİN ALMAMIZ LAZIM YOKSA YİNE ZORA GİRER FİKSTÜRE BAKTIĞIMIZ ZAMAN EN AZ 3 PUAN DAHA ALMAMIZ GEREKTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ.BİZ YİNEDE DESTEĞE DEVAM EDELİM.
-
Ben demiştim zatn bosu bosuna umutlanmayın die..İşimiz ancak son takımların yapacagı maclara kaldı..İnşallah o zamn cıkarız
-
Selam: NİHAYET
abi varya bu takımda TUFAN hariç diğerleri sanki siirtsporda oynamak istemiyor ya ne bu TUFAN maça giriyor maçı ceviriyor sonra diğerleri nasıl oluyorsa maç nerdeyse bitecek dediğimiz anda maç berabere bitiyor bunu İNEGÖLSPOR maçında gördük ama ALLAH bizim takımın ilk 8 e girmesine vesile olur inşallah
-