çıkar şehrin nüfusundan beni
Galiba sonları yaşıyoruz seninle
Yaşadığımız anlar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ayrılık öncesi zamanlara benziyor
Hazırla mendilini sevgilim
Hikayemiz bitti bitiyor...
Yüklü bir geçmiş kalacak bizden geriye
Duraklar..
Sinemalar...
Çay bahçeleri...
Hepsi birer anı olarak yer decek yüreklerde.
Uykuları bölüp sabahları geciktiren[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tarifi olmayan[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Anlamsız bir boşluğa düşeceğiz...
Sonra birileri gelip çıkaracak bizi o yerden
Aklımıza gelecek bu ayrılık öncesi zamanlar
Ama buna aldırmadan yeni insanlar seveceğiz...
Sen yine de[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gecelerin hüznüne koyma kendini...
Bak gündüzler uzamaya başladı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Azalır derdin her gün bir dakika!
Bahara kalmaz unutursun beni...
Dilsiz bir veda seçtiğim için[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gücenme.....
Kapını açık tut sen.
Aşk elbet tekrar girecektir[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Benim çıktığım eşikten...
Sabah olduğunda[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu şehrin nüfusundan beni çıkar...
Son kez okuduktan sonra[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çöp tenekesinde bir yer ayarla bu şiire...
Bağışla... uyandırmak istemedim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Birkaç günde içinde dönmezsen
Yeni bir hayat kur kendine...
OKAN SAVCI