fotograftaki fotografın içindeki fotografın içindeki fotografa bakmak için linke tıklayın
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
fotograftaki fotografın içindeki fotografın içindeki fotografa bakmak için linke tıklayın
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Zatenn yoğundum bugün bunuda gördüm kafayı yedim sarhoşlar gibi eodanın içinde dönüp duruyorum
Abla Liink Bende gözükmüyor Kusurabakma Veya Çökmüş DÜzelirse Sevinirim....
kardeşim link çalışıyor hatta ikinci defa başımı döndürdü sanırım senin pc de sorun var..:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
baş döndürücü güzellikte harikaydı teşekkürler paylaşımın için rose
rica ederim abicim sen yeterki iste ben senin başını döndürücek şeyler bulurum:DAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bulacağından eminim burda olman yeterince dönmesine kafi zatenAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayrıyeten bir çaba sarfetmene gerek yok hızına yetişmek zor biz mi ihtiyarladık nedir
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olurmu öyle şey ebicim ben şimdi ne yapsam sizin gibi olamam..
ben sizin yazdığınız açtığınız konulara bakarak bilgileniyorum.
ve unutmadan iltifatın için teşekkür ederim abicim..
siz olmazsanız ben bir hiçim..:)
güsel bi fotoğraftı biraz başım döndüysede...paylaşım için teşekkür ederim...
rica ederim baş dönmesi aynı zamanda güldürüde insanı daha çok bu yüzden açtım konuyu:D