Siirtspor kulübü başkanı ilçin kongre kararı aldı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirtspor Kulüp Başkanı Beşir İlçin, kongre kararı aldıklarını ve yönetime talip olanların Ocak ayında yapılacak kongrede ortaya çıkması gerektiğini söyledi.
3. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Siirtspor'da yönetim kurulu şok bir karar alarak olağanüstü genel kurul kararı aldı. 9 Temmuz 2005 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen Beşir İçlin başkanlığındaki yönetim, Ocak ayının ilk haftasında kongre kararı alarak, kulüp kapılarının herkese açık olduğunu söyledi.
Yönetim kurulu olarak göreve geldiklerinden beri Siirtsporun menfaatlerini hep ön planda tuttuklarını belirten İlçin, ancak, çoğu zaman yönetimin yalnız bırakıldığını ve birçok kere takımın borçları için şahsi kredi kartını kullandığını vurguladı.
Siirtspor Kulübüne daha iyi hizmet edebilecek insanların önünü açma adına Ocak ayının ilk haftasında olağanüstü genel kurula gideceklerini belirten Beşir İçin, "Göreve seçildiğimizden beri Siirtsporun başarısı için her türlü fedakarlığı yaptık.
Yönetim kurulumuzun büyük gayretleri ile bugünlere geldik. Ocak ayının ilk haftasında olağanüstü genel kurula gideceğiz. Geldiğimiz noktada başta Sayın Valimiz Necati Şentürk'e başta olmak üzere, takıma destek çıkan herkese yönetimim adına teşekkür ediyorum. Siirtsporu daha iyi yerlere taşımak adına kongre kararı almış bulunuyoruz.
Daha fazla maddi imkanlar sağlayacak herkese kapımız ve gönlümüz açıktır. Siirtsporun başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi.
http://www.siirtguneygazetesi.com/sg/haberdetay.asp?bolum=1198&uyeid=0