'Aglardim.. Süzülürdü yanaklarimdan '
'Aglardim.. Süzülürdü yanaklarimdan '
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Olup olmadigin her yere Duyabildigin tüm sesle Haykirabildigim kadaryla Cevaplayabildigim her soru [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Gecenin lakirtisi hala kulaklarimda. Zaman ise sensizliğin sinirsizliginda. Ve bensizligin ilk demleri kaplaniyor... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ankara da karsi pencerede yagiyordu kar. Görebildigim tek buydu Bugulu bir kirmiziydi gök. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sana yazdigim harfleri birlestirip cizgi yapsam Ne kadar uzak olsan sana gelirdi biliyorum.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Karmakarisikk sanmalar içinde her geleni o zannederdim. Tabi gidenleride..... Beni görmeye gel! [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Gittigim geldi aklima. Kar$i bir yoldan, bir trene binipte. arkamda aglayan iki göz... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Aglardim.. süzülürdü yanaklarimdan. Buz çiçek olurdu., Aglardim. Toprak ye$erir. Gonca çikartir. Agardim. Deniz mavi$ gök laciverte dönerdi. Gözlerim yanardi maviye bakamazdim. Her $ey senden yana, ben yalnizdim. Kapatirdim sayfalari kilit vururdum. Deniz kara gök siyah olurdu. Ben hala aglardim...