SiirtLiLeR-BoaRd Forum Düş Sokağı Sakinleri
Düş kurmayı seviyorum diyorsan[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]ee gel hadii[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben bi atraksiyonda bulunup açılışı yapim hele[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
küçük odamda oturmuş müzik dinliyorum..gecenin koynuna yaslanmışım. alıp götürüyor müziklerden kulağıma çalınan sözler..gece sessiz gece ağır ağır ilerliyor, gece dingin..bi bakıyorum kapı çalınıyor bakmıyorum. keyfimi hiç birşey bozsun istemiyorum..tekrar çalınca kapı postacıdır dedim..postacı kapıyı iki defa çalar..açtım kapıyı karşımda noel baba[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bi mektup getirmiş..gel hele otur bi kahve yapim sana uzun yoldan gelmişsindir, yorulmuşsundur dedim..yok gidim dedi iyi peki kolay gelsin dedim uğurladım..kanepeye oturup açtım yavaşça zarfı paris'ten geliyor..mektubunuzu aldık çok mutlu olduk hemen gelip öğreniminize burda devam edin yazıyor[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]mutluluktan uçarıkene telefon çaldı baktım eski sevgilim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]deminden beridir kapıdayım açsana kapıyı bee[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]