αz gιттιм υz bιттιм hic кαℓ∂ιм
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sana anlattiklarim neleri susuyor bir bilsen ve anlatmadiklarim neleri söylüyor..!!! [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bogazimi yirtarcasina susuyorum ya verilmekten yipranan cevaplardayim ya sorulmamaktan solan sorularda sen islatmasini bilmeyen bir yagmur oldun her aksam ben islanmasini bilmeyen ahmak bu yüzden asik olamadik sirilsiklam pimi cekilmis cografyalarda zaman ayarli bir askin en tesirsiz parcasiydim ve ben günah seridinde hatali sonlanandim az gittim uz bittim hic geldim uyurken bile uykusuzluk akan gözlerinde kacan trenlerin hesabini istasyonlara kesen kalabalikta unutulmus bir yalnizdim kendine kacak yolcular bindiren her yolcu da kendini ihbar eden [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kalbime girmek tehlikeli ve yasaktirlarla yasamamaya kalkisiyorsun hayata ve ben senden bir yirtilma bir yelkenle ayni yöne gittikce ayni yere geldim sonumu bastan yazdim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] icimde hala bana ilk aldigim acim gece, sabahi da siyah kusuyor üstüme aklima yapraklarin dükülüyor bugün aklimda sen vardin aklimi karistirmadim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] artik biliyorum ask bir intihar saldirisidir, yalnizca iki kisinin öldügü aska nisan alip ayriligi iskalayan acemi hala gözlerinde kalp kapaklarim *seni almadan icimden nasil giderim* ? ve sen kac kez bu hirsla sevildin koca koca kislari kisa kisa subatlari biriktirdin susku sinanmamis bir ustura gibidir s/susardin ic denizine siginmis gemileri yakan bir limandin bak simdi gönülsüz gittiler senden gönlünü caldiklarin [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yazmadiklarindan korkarsin en cok yasadigin hicbir sey de ve adin gibi bilirsin aramayi unutan bulmayi ögrenemez bugünler dünlerinden utaniyorsa hic yarin olamayacaklar simdi ne bugünsün ne de yarin olsa olsa sadece bir yarim yada eksilen yanim an kaybindan ölen zaman senden daha katilini bulamadi kendine gelseydin eger kendimi bile kovardim yanimdan gelmedin yine kendimsiz kaldim ardindan dünyanin bütün dillerinde sustum ve bir sair biraktim geride ekmegini asktan cikaran *sustali bir ask senin ki sesinle ciplaklasip suskunlugumla giyiniyorum* [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] korunak sandigim tüm senlerde icimde yoktan baska birsey kalmadi rün ölünce cesedi beden tasiyor sirtinda iki büklüm acilarla patlasam her yere aci sicrayacak biliyorum patlamamaya hazir bir bomba oluyorum ben mi cok yorgundum sen mi cok dinc ? bende mi eksikti sende mi fazlaydi sevinc ? dilsizler yalan söyleyemez anladim ya ben konusamadan ya sen sagirdin !