ASLANLARIM BAKIN..........
[BLINK][GLOW=red]İŞTE KADIKÖY ASLANLARI YENİLSEKTE CANLARINIZ SAOLSUN....[/GLOW][/BLINK]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[BLINK][GLOW=red]İŞTE KRAL >>>>>[/GLOW][/BLINK]
[IMG][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/IMG]
[BLINK]SİZ AVRUPA FATİHİSİNİZ YENSEN YENİLSEN GÖNLUM HEP SENDE....[/BLINK]
[GLOW=orange][BLINK]By SONnefes[/BLINK][/GLOW]
en büyük bu akşam belli olacak
siz cimbomlular böyle konuşmaya devam eddin bakalım bu akşam ne ler olacak hani sonnefes abi yazmışya yenilsenizde canınız sagolsun diye abai fazla duygusal konuşma ben şimdi susuyom mac bittikten sonra görüşürüz hadi bay bay cimboma hahahahahahah :39:
Selam: en büyük bu akşam belli olacak
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
siz cimbomlular böyle konuşmaya devam eddin bakalım bu akşam ne ler olacak hani sonnefes abi yazmışya yenilsenizde canınız sagolsun diye abai fazla duygusal konuşma ben şimdi susuyom mac bittikten sonra görüşürüz hadi bay bay cimboma hahahahahahah :39:
canım kardşeim ben demişim belki yenildik iddalı konuşmuyorm ki ama kazansak süper olur...ve duygısallık degil..YENSE YENİLSE GÖNLÜMÜZ ONDA......