-
Yaşandı,bitti...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] küçüktüm ... yaşanır biter diyorlardı aşk için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] büyüdüğümü sandığımda benden büyük bi aşkın tam ortasında buldum kendimi ... yaşanıp biteceğini bilemeden , inanmadan , inanmak istemeden [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] çok mutlyudum yanında ve ondan başkası yoktu hayatımda . birbirimize sarıldığımızda bende yoktum aslında , tek bir beden , tek bir yürek gibi oluyorduk ... biteceğini bilemeden , inanmadan , inanmak istemeden [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bütün kalablıklarda bile dünyayı ikimiz için sanabilecek kadar aşıktım ... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yalnızlığı seçtiğini söyledi birgün ! beni artık sevmediğinin kibarcasıydı . biteceğini bilemeden , inanmadan , inanmak istemeden yaşadığım aşk bitmişti onun gözünde ve artık ikimize ait değildi evren ! [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ne yapacağımı bilemedim sığdıramadım hi bir kılıfa acımı... artık ikimize ait olmayan yalnızca evren değildi , bu acıda yalnızca bana aitti ! [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] aynalara bakamaz , kendimi tanıyamaz oldum [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yaşandı , bitti , büyüdüm ! şimdi bana düşen devam etmek bana kalan ne varsa hayatta...