-
msn bot adresleri
Msn botlar, size otomatik cevap verebilen bilgisayar programı ile sanal zeka kullanılarak çalışan robot kullanıcılardır. Bu kullanıcıları listenize ekleyerek keyifli vakit geçirip, bilgi alabilirsiniz.
Türk Botlar:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Dilediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Videoları gösteren zeki bir robot.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Klasik ve geniş sohbet robotu.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] IM’deki sarı sayfalar. Yakınızda neler var bakabilirsiniz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Özel birilerine tatil hediyesi bulabilirsiniz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Hollandaca sohbet robotu.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Aradığınız işi bulun.
Yabancı Botlar:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Çok doğal bir sohbet robotu.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Amazon.com ‘dan alışveriş yapın.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Çok güzel bir robot sohbeti
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Kendi halinde bir robot
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Standart bir robot
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Standart bir robot
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Microsoft veritabanını kullanarak yanıt veren robot.
İyi Sohbetler
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Dilediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.
dilediğmiz herşeyimi ?
-
umut oturumu açık değil şu anda. smarterchild le sohbet ettim. ingiliz robot. sallıyordum bişeyler. :D
-
ben kullanmıstım da her zaman aynı cevabı veriyorlar
-
hiçbiri çevirim içi deil :D