-
önemli....lutfen okuyun
berbirinden kıymetli board uyesi arkadaslarımın beni yalnıs anlamayacagını umaraktan icime dert olan ve belkide cogunuzun aklından gecen bir konuyu paylasmak istiyorum sizinle...
ARKADASLAR MAALESEF AKTİF OLAN KONULARIMIZ ARASINDA FAYDALI KONULAR YOK DENECEK KADAR AZ... TOP 5 VEYA EN HİT KONULAR MALESEF BOS KONULAR :(( ASLINDA YAZACAK COK SEY VAR AMA SIMDILIK BENDEN BU KADAR....BEN DAHIL HERKES BIRAZDAHA SORUMLULUK ALSIN .....
-
haksız sayılmazsın
sabahlara kadar burda olmamıza rağmen
cevaplıyacak veya yorum yazacak belkide eleştirecek konu yok veya arada var olsa bile yukarda durmasına izin vermeyen
delice oyunlara dalan ardı ardına 5- 10 oyuna saçma cevap yazarak önemli konuları gündemden ve top 10 dan düşüren arkadaşlar var ...
işin aslına bakarsan adam akıllı bir konu bulsam bie atmaz oldum bir cevap bile almadan dibi boyluyor
-
maalesef ustadım bugun sitenin kurulus yıldonumu dolayısıyla yerel medyada haberler vardı bir sitede haber altındaki yorum dikkat cekiciydi... ve haksızda sayılmazdı aslında
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sedat 88.230.7.... 18.01.2009 [ ID=50175 ]tebrikler ama çok amatörcesiteyi daha önce gezdim birkaç kez. ama genelde gençlerin yoğunlaştığı bir site. gençlerin daha ileri düzeyde iş yapmaları gerekmektedir. klasik bir forum sayfası. başarılı çalışmalar beklerim.
-
evet abi çok haklsın.
yöneticiler muhakkak bi çaresini bulucaklardır:))) inşAllah..:)
ve diğer üyelerinde biraz daha dikkatli olmalarını rica edicem..
çünük hangi konu açılırsa açılsın hep alışıldık konular ele alınıyor ve bu yüzden diğer konular hiç yorum yazılmadan eleman abiminde dediği gibi göme gidiyor..
inşAllah en kısa zamanda bu sorunda çözülücek abii:))
-
disiplin yok dayı yiğen köylü v.b hatır olan bir yerde resmiyette olmaz disiplinde
yok bu küsecek yok bu daha genç yetişecek burası yetiştirme yurdu değil artık veya ben öyle sanıyorum madem profesyönelleşme yolunda adımlar atılıyor ..
amatörleri ya başka bir yerde yetiştirip buraya dahil edecez veya hiç tutmıyacaz çok aktivite yerine anlamlı az aktiviteler daha iyi olacaktır ...
ilk kez giren bir kişiyi siteyi fazla gezdirmeden ilk bakışta ne olduğunu göstermek gerek ..
onlarca faliyet bi sürü ders niteliğinde konu sirttin geçmişi hatta gelecekte ne olması gerektiği arşiv niteliğinde ki fotoğraflar ve photoshop çalışmaları ne yazıkki gümbürtüye gidiyor siteyi bilmeyen biri olarak yeni giriş yapsam inanın üye bile olmazdım bu durumda insanların ilk karşılaştığı yok çiçek ver yok senden sonra kim çizer veya yazar oluyor nedense... tamam belki siteyi hayalet modundan çıkaran arada stres attıran belkide kaynaşmaya sebep olan oyunlar dır bişey demiyorum ama top onda sadece bir sohpet odası veya bir oyunun dönmesi yeterli oalcaktır
-
kartal abe inan cok haklısın işimiz gücümüz oyun oynamak oysa üyeler siteyi bi gezerse ne kadar faydalı oldugunu görcekler ama .....! sonuc ortada
-
sonuna kadar onaylıyorum..
-
Niye yalan söyliyim. Ben ilk üye olduğumda faydalı konular açmaya çalışıyordum. Oyun konuları değil. Ama baktım ki en fazla 1 yorum alıyor. Ben de dedim bu ne biçim forum. Sonradan anladım ki meğer bunlar en çok oyun konularını seviyorlarmış. Birkaç tane oyun konusu açtım. Şimdi gidip bakın. Her biri en az 10 sayfa yorum dolmuş. Böyle olunca ben de oyun gırgır konuları dışında başka konu açamaz oldum. Bunun benden kaynaklandığını düşünmüyorum. Kartal abimi kutluyorum. Eminim herkesin içinden geçtiği ama söyleyemediği bir sorunu duyurmaya çalışıyor. Kartal abiye teşekkür ediyorum
Daha çok Program - Genel bilgi üzerine yoğunlaşan bir site hayal ediyorum siirtliler-board için. İnşaallah olacak. Olması için ilk adımları hemen atalım bence.
Saygılar..
-
bir çok toplantıda bu konular konuşuldu ama :(( gelişme yok...
-
Abi Çok haklısın Bende bunu düşündüm Ama bi kaçkez söyledim ama sesimi duyuramadım hata bi ara Board oyunları felan kaldırılsa iyi olur diye konu açıldı... gelişme olmadı ette abinin dediği gibi.:(
Konu açılıyor gerçekten Bazı üyelerimiz... sadece konun başlığını okuyup cevabı yazıyorlar...
Site sanki Forum Sitesi değil oyun sitesine benziyor...:( Board Oyunlarının en kısa zaman kaldırılması Siirtliler-board İçin çok iyi olur Muhtemelen RoHaN ustamızda aynı fikirde ama neden Dur dediğini Anlamadım..:( :S