Sadece Türk İnsanının Parlak Zekası Ve Kolaylastırıcılığı Sayesinde Ortaya Çıkabilecek Görüntüler Bunlar... Gel Vatandaş Geeeel :) :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Sadece Türk İnsanının Parlak Zekası Ve Kolaylastırıcılığı Sayesinde Ortaya Çıkabilecek Görüntüler Bunlar... Gel Vatandaş Geeeel :) :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gerçektende öle bu görüntülere sadece türkiyede rastlanır gerçi üzülmemiz gereken bir durum !!!!
cd romdaki bardak çok hoşuma gitti :D:D
teşekkürler rose
baya hoş gözüküyorlar :D
paylaşımın için tşk.ler rose
Şunu çok beğendim :D
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benide en çok güldüren o..:D:)))))
çok manyak yapmışlar..
hem gülünecek hemde üzülücek bir konu ama ne yapalım..
gülmeye ve anlık stres atmaya sebeb güzel olaylar bunlar:))))
valla rose yine beni güldürmeyi başardın üzülmek gerekiyor ama elden ne gelirki:)
biz türkler çok akıllı ve pratik insanlarız :D
ağlatmadığıma dua edin siz..:)))Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne mutlu bana güldürebiliyorsam..
çok haklsın..Alıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bizim bu pratikliğimiz bi gün bizi deli edicek ama neyse:))))
valla biz senin sayende gülmeye alıştık ve seni boyle sevdik bizi ağlatırsan sana küseriz ha:(