-
Ne zaman öleceğim
Yıllar önce hastanede çalışırken[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ağır hasta bir kız getirdiler. Tek yasam şansı beş yaşındaki kardeşinden acil kan nakli idi. Küçük oğlan ayni hastalıktan mucizevî şekilde kurtulmuş ve kanında o hastalığın mikroplarını yok eden bağışıklık oluşmuştu. Doktor durumu beş Yaşındaki oğlana anlattı ve ablasına kan verip vermeyeceğini sordu. Küçük çocuk bir an duraksadı. Sonra derin bir nefes aldı ve:
-"Şey! Eğer kurtulacaksa[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] veririm kanımı" dedi. Kan nakli ilerlerken ablasının gözlerinin içine bakıyor[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] gülümsüyordu. Kızın yanaklarına yeniden renk gelmeye başlamıştı bile. Ama küçük çocuğun yüzü giderek soluyordu. Gülümsemesi de yok oldu. Ve titreyen bir sesle doktora dönüp sordu:
-"doktor amca[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ne zaman öleceğim?"
VESAİRE HİKAYELERİ
Ablasını yaşatırken[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kendisinin öleceğini zannetmiş[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] buna
Rağmen kanını vermeyi kabul etmişti.
Gülücükler yüzünüzden hiç eksik olmasın
ALINTI
-
ben kolay kolay ağlamam ama yemin edrim o kadar duygulandım ki ağladım ...tebrikler kübra çok muhteşemsin beni ağlattınya helal olsun