GSM ile İlgili Hertürlü Sorun/Çöz. Burda
Merhabalar Arkadaşlar GSM ile ilgili Hertürlü Sorunlarınıza Elimden Geldiği Kadarıyla Bu bölümde Çözüm Bulmaya Çalışacam
Hertürlü Soru Ve Sorunlarınızı Burdan İletebilirsiniz.
Printable View
GSM ile İlgili Hertürlü Sorun/Çöz. Burda
Merhabalar Arkadaşlar GSM ile ilgili Hertürlü Sorunlarınıza Elimden Geldiği Kadarıyla Bu bölümde Çözüm Bulmaya Çalışacam
Hertürlü Soru Ve Sorunlarınızı Burdan İletebilirsiniz.
Her ne kadar bundan böyle Telefonu kapatıp kullanmayacaksam da geçenlerde başıma gelen bir olayda beni aydınlatırsan sevinirim..
Hattım telsimdi.. ve bedava smslerim vardı ama daha haftası dolmadın ve kontörümün olmasına rağmen mesaj alıcıya gitmedi.. neden?
sim kart kopyalabilirmiyiz.
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sim kartı Kullandığınız operatörün satış merkezlerinde değiştirebilirsiniz.
Derbeder senin sorunun cevabı ise bazen hatlar yoğnlaşa biliyor ve yoğunlukta bazı engellemeler yaşana biliyor eğer senin engelleme sorunu değilse gönderdiğin mesajlar kayıt ettiğin yerden silersen göndermeye başlıyabilirsin.
teşekkür ederim.ama benim bildiğim yasa dışı bişey bayilerde yapılmaz.yani o karttan iki adet ikiside faaliyette arama yapabilecek.onu kastedmiştim :))Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Senin kast ettiğin şekilde şuanda kimse yapamıyor ve seninde dediğin gibi yasa dışı şuan yaklaşık 6 yıl önce bu şekilde vip hatlar vardı.Şuan onlar yok.Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ist.da 1 adet yaptım.siirtte yapabilirmiyim diye merak ettimAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
siirtte şuan onu yapan kimse yok.
ok.ilgin için çok tşk ederim.
Rica ederim arkadaşım.
Sorularını cevaplıya bildiysem ne mutlu bana.