Siteye bir dernek defteri bölümü açsak sadece üyelerin görebileceği.
Toplantılarımız yapsak bu defter bölümünde..
Bende hemen acil görüşülmesi gereken bir konu var...
Bu konu derneğe finansal kaynak sağlayacak bir konu....
Printable View
Siteye bir dernek defteri bölümü açsak sadece üyelerin görebileceği.
Toplantılarımız yapsak bu defter bölümünde..
Bende hemen acil görüşülmesi gereken bir konu var...
Bu konu derneğe finansal kaynak sağlayacak bir konu....
uyumuyorsa rohan sadece dernek üyelerinin göre bileceği bir konu başlığı haızrlar
olmazsa pazar günü saat 18 den sonra bi yerde toplanıp görüşebilriiz hocam
evet güzel bir yaklaşim hocam bu başlikli forum üyelerimiz için yararli olacaktir ...
dikkate alınmasını rica ediyorum
Bu akşam Saat 19.00'dan 23.00'a kadar Rohan abi, ben, efsane, ette_056 ve yanlız efe çok ufak bir toplantı yapıp dernek için ilk işimiz defter dedik ama sanaldan hiç düşünmemiştik.. bence iyi fikir...
sabah ola hayrola..
İyi olur, çünkü dernek olarak biraz daha aktif hale gelmeli...Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Muhammedin en az ayda bir bir etkinlik düzenlemesi şart bence...
Ben ve eşim elimizden geleni yapmaya hazırız...
1- Bilgisayar yazılım kursları, satış-pazarlama kursları, kişisel gelişim kursları, İngilizce kursları açılabilir ve bunlar cüzzi ücretlendirilerek (bağış olarak) derneğe gelir sağlanabilir.
2 - Satış-Pazarlama ve kişisel gelişim üzerine seminerler verilebilir ve bunları isteyen kurum-kuruluş-şahıslardan az-çok bağış alınabilir...
3 - İçişleri Bakanına daha sormadım ....:)
Bence sanal olarak defter yazmada da bir ilk olacağız İnşiAllah...Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Arkadaşlar sizde azim var ben görüyorum Allah'ın izniyle olur bunlar...
Muhammed'in (ROHAN) azmine zaten Maşallah demek lazım Allah azmini arttırsın...Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şimdi ne yazsam bilmiyorum ki.. süprizin tadı kalmaz hani..
Hocam ilk toplantıya yani şu pazar günü yapılacak olan maça bekleriz sizi.. maç sonrası birer kahve içeriz... hemde konuşruz detayları...
Bu arada biz her zaman kendimize güveniyor zor işleri hemen yaparız ama, imkansızları başarmak için de çabalıyoruz...
ilk iki şık çok şık hayali bile güzelken yapılacağından emin oldugumdan mutluluk içindeyimAlıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
3.şıkka gelince bişey diyemiyorum hocam aynı dertten bende muzderibim :)
Dün akşam mini bir toplantı yaptık arkadaşlarla.
Yarın akşam Kızılay Halı Sahada Siirtliler-Board'ın düzenlediği Ette ve Şawuri (iki ayrı köy) arasında dostluk maçı. Maç öncesi 1 saat erken gelip sohbet edeceğiz. Hava şartlarına göre maçtan sonra da sohbet edebiliriz. Sohbetten de kastımız önemli bir kaç konu var; Derneğimizin üye kabulüne başlamış olması, 6 ay içinde genel kurula gitmesi ve haftaya yapılacak olan yarış için neler yapabileceğimiz.
Haftaya Pazar günü saat 11.00'de toplanıyoruz. Benim yazmış olduğum YEŞİL BİSİKLET projesi için şuana kadar sadece 8 yarışçı başvurmuş. Bu nedenle bugün öğleden sonra gençlerle birlikte ev ev, dükkan dükkan gezip yarışçı toplayacağız. Yazdığım ve büyük hayallerle süslediğim, Siirt'in ilk kez gerçekleştireceğiz BİSİKLET YARIŞI'nın kalabalık geçmesi benim tek temennimdir.
Mart ayı ilk haftası SODES projeleri için start verilecek. Bu nedenle derneğimizin üye alım işlemlerini hızlandırıp, derhal genel kurula gitmemiz ve elimizin altında saklı tuttuğumuz 50 projeyi sağsalim valiliğe teslim etmemiz gerekiyor. Siirt için, Gençler için, Memleketimiz ve yarınlarımız için yazmış/çizmiş olduğumuz projeleri derlemek toparlamak gerekiyor.
Bizleri ve Siirt'i güzel günler bekliyor.