Üstteki Kişinin Signatürünü değerlendir....
hadi hayırlısı.
Printable View
Üstteki Kişinin Signatürünü değerlendir....
hadi hayırlısı.
heheh yerine sewemem güzeL ama modası geçti yaf :D [schild]MoDaYa UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM [/schild]
tamam kaydırdım
şimdi
sonnefesinkini önce söliylm arkadasımız sölememiş
son nefesinki sebebim sensin adlı şarkının sözleri güzzzel şarkı :3:
serciininki siirtliler-board ondan sonra para felan işte bahsediyor cok paralı :54:
[GLOW=red]öLüMüNe SewMeK BüYüK AşK PoLAt-ELiF YAws BuRaYA KADaR GüsEL De O TArAyaN AdaM EnTeResAn OLmUş NeDeN ORda OlduğuNuDa BiliyoM NeySe[/GLOW] :55: :19:
Y berkant yazı cem yılmazın resmini koymuşsun ama sırf resim çok hoş olmamış galiba..Hem bak bak insanın aklı uçuyo ya :53: :53:
bu ne biçim singatür ??? anladımmm ne diyo buyuu
Öncelikle cevap veriyim abicim..Şimdilik bubiraz esprili bir signatür olyor Abicim..Ağlıyorum ama senin için ağlamıyorum yani manili bişi işte..
Ve Ve Ve Sıra geldi değerlendirmeye BY ZİRCON..
Kısa hoş ve güzel olmuş bence..Herşeyi apaçık anlatıyor...BY ZIRCON...
ayyy şeker kızz tatlı şeker paree kadayıf tulumbaa halka datlısı çayşekerii elmalı şeker.... sen ne kadar tatlısın yaw... SİNGATÜRÜN harika bir anlam ifade ediyoo illk yyazdığımm şaka niyetine idi anlamışsındır sanırımmm neyse... güsell bir mana ... :19:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BeRkAnT
[GLOW=red]öLüMüNe SewMeK BüYüK AşK PoLAt-ELiF YAws BuRaYA KADaR GüsEL De O TArAyaN AdaM EnTeResAn OLmUş NeDeN ORda OlduğuNuDa BiliyoM NeySe[/GLOW] :55: :19:
CopyRight © BeRkAnT
CEVAP VERYM İÇİNDE KALAMSIN :60: O HANİ TARIYOR YA ADAM İŞTE DİGERİDE TARANDIKCA GÜLÜYOR ANLADINIM :5:
----------------------------------------------------------------------------------------------------Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
Y berkant yazı cem yılmazın resmini koymuşsun ama sırf resim çok hoş olmamış galiba..Hem bak bak insanın aklı uçuyo ya :53: :53:
[GLOW=deeppink]Yaws Paylaşımın TEK adresi SiirTliler- Board yazıp tıkla ekleyecem daha güsel olacak benim hoşuma çok giyor üstelik çok komik bir kare zircon ise by zircon yani karizma zircon :45:[/GLOW]