Ayrılık İnsanlar İçin ...
Yarim benden uzak[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ben yare yakın[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Kuruttun gülleri giderken bu yaz. Dilimde namesi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] içimde aşkın Giderken son gece gülümse biraz
Yar senden ayrılalı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Kaç gün saydım kim bilecek?
Kimler duyacak feryadımı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Kaç gece ömrümden gidecek?
Yar deli yüreğin yorgunda[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bir benim aşkım genç kalacak.
Kim seni kaldırıp uykunda[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yar diye koynuna kim saracak?
Ağlama[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ağlama İçinde kalsın.
Ayrılık insanlar için[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ve sen de insansın...
ŞaRKı : SERDAR ORTAÇ Ayrılık İnsanlar İçin ...