[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[YOUTUBE]H7QgfFFfens[/YOUTUBE]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[YOUTUBE]H7QgfFFfens[/YOUTUBE]
ben bu bölümünü kaçırmıştım bana göre o kadar komik değildi
komik değildi ama ingilizce söyleyişi ve köylüyü ingiliz seçmesi güzeldi yalnız videonun sesi ve görüntüsü aynı olmadığı için güzel değildi
paylaşım için teşekkürler
by_ex kimine gore komık kımıne gore berbat ;)
+
yiğit efe youtube de sadece bu video buldugum için boyle imkanlar bu kadar bende farkettim sesın once geldıgını gorunutunun sonra geldıgını :)
ilgi ve alkanız için tesekkurler
haklısın yusuf kimine göre berbat (ki o ben oluyorum:)) kimine görede çok komikAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu arada teşekkürler yusuf (geç oldu ama :))
Estagfırullah By_ex o cumlendeki kırmızı renklı kelımeyı hıc farketmemiştim :P özelliklemi kırmızı yaptın onu :)
bende teşkkur ederim
ilk cümlede kırmızı değildi senin :)fark etmediğini görünce kırmızı yaptım ;)Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla canlı ızledım ve kahkaya tutuldum ama hayırlı bır iş için yarıstı
Malesef izleyemedim Misafirim vardı o akşam...:) kaçırdım çok güzeldi diyorlar...:) Galiba gene bu perşembe gösterecek...:)