EVET ARKADAŞLAR
COK BASİT BİR USTEKİ KŞİNİN AVATARI HAKINDA YORUM GETİRECEZ HADİ BAŞLIYALIM BAKALIM :5:
Printable View
EVET ARKADAŞLAR
COK BASİT BİR USTEKİ KŞİNİN AVATARI HAKINDA YORUM GETİRECEZ HADİ BAŞLIYALIM BAKALIM :5:
Yazıdan Çok Resim Güzell Seni Seviyorum Çok Anlamlı Ve herkesin haketmedigi Bir Kelime !!:....
belliki duygulu bir insansın aynı zamanda karamsar yaşama ihtimalin olan bi sürü güzel gün düşünmek varken sen son nefesi düşünüyorsun bu benim yorumum ama seni iyi bi şekilde anlatabildiği için avatarın güzel sayılır
RABBİM CÜMLEMİZE SON NEFESİNDE KELİME İ ŞEHADETİ NASİP EYLESİN
Amin Yarrabiii İnşallah KELİME İ ŞEHADETİ Söylemek Güzel SON NEFESte ama benim ki öylesne işte..abiiAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : siirtliarap
belliki duygulu bir insansın aynı zamanda karamsar yaşama ihtimalin olan bi sürü güzel gün düşünmek varken sen son nefesi düşünüyorsun bu benim yorumum ama seni iyi bi şekilde anlatabildiği için avatarın güzel sayılır
RABBİM CÜMLEMİZE SON NEFESİNDE KELİME İ ŞEHADETİ NASİP EYLESİN
Kararınada saygı duyarım :1: AVATARIN...SÜPER
BU VATAN İÇİN HER ZAMAN CAN VERECEGİZ...BU VATANDA YATAN BİNLERCE ŞEHİT KANI VAR..
Dönen bir son nefes yazısı
DJ Akman SonNEFES
sigaranın ilk nefesi, kaynananın son nefesi :60:
Elinde ateş var amma dikkat etsinde itfaiye çağırmayalım :54: :23:
Japon bir bayan mı bu bana mı öyle geldi
dostum hoşgeldin gözüm seni arıyordu kaç gündür :35:
Aradığını biliyorum ama müşterilerden biri serverı yakmış adam artık ne sunduysa kendi boardunda trafiic artınca server dayanamamış hal böyle bizde 2 haftadır it gibi dışarlardayız :45:
soğuktan teni donmuş bir kız :53: :60:
[S]arka planda bir bayanın resmi ve öndeki bizim co güzel ve etkiliyici bir avatar başka ne diyak :1:[/S]