-
Bir Aşk Hikayesidir Bu
O benim çocukluk aşkımdı. Çamlıca Tepesi'nde kâğıt helva sattığım
ilkokul çağlarında tanışmış ve üniversiteyi kazandığım yıla kadar hep[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
birlikte gezmiştik. Ne zaman Çamlıca Tepesi'ne çıksam ya da gemiyle Avrupa
yakasına geçsem[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] hep onu arar ve bana eşlik etmesini isterdim. Gemiye
bindiğimiz zamanlar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bazen onu martılarla paylaşırdım. Buna kızacağını
düşünürdüm hep. Ama onu martılarla paylaşmanın[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bana apayrı bir neşe ve
mutluluk verdiğini görünce[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] o da sevinirdi. Bizim birbirimize olan
bağlılığımıza şahit olanlar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] nasıl mesut olduğumuza şaşırırdı...
Üniversiteyi kazandıktan sonra bu birlikteliğimiz sadece iki yıl
sürebildi. Bu iki yıl içerisinde yeni edindiğim arkadaşlarım da[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] onunla
birlikteliğimizi bitirmemiz için oldukça çaba sarf ettiler. İkinci yılın
sonunda onların bu çabası sonuç verdi. Tahsil sahibi olacağımı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] toplumun
tahsil sahibi insanlara bakış açısını[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] onun bu hayata yabancı kaldığını
anlattım... Boynunu büktüğünü hissettim. Hiçbir şey demedi. Zaten
diyemezdi de...
Fazla değil[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yaklaşık beş ay sonra bir yenisini bulmuştum. Artık Çamlıca
Tepesi'ne değil[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] lokantalara takılır olmuştum. Tahsilli olunca[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
lokantalarda buluşuluyormuş?!..
Aradan geçen dört koca yıl boyunca[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir çok yeni sevgili edindim. Ama
hepsi de geçici oldu...
6 Ocak 1999 Çarşamba akşamı İstanbul Üniversitesi'nden öğretmenlik
sertifikamı almış eve dönüyordum. İftar vakti de iyice yaklaşmıştı. Gemi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iskeleye varmadan ezan okunmaya başlayınca[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir çay istedim geminin
büfesinden. Ve o an onu fark ettim. Evet[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] evet o idi. Aradan onca yıl
geçtikten sonra[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yine gemide karşılaşmıştık işte. Birden fikirlerim alt
üst oldu. Onun çekici cazibesi karşısında direnmek mantıksızlıktı. Yavaşça
yanına yaklaşıp[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] elimi uzattım. Yüzüme baktı mı bilmiyorum; ama sıcaklığı
elimi yaktı. Yanındaki kısa boylu adama yetmiş beş bin lira başlık parası
vererek[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ona tekrar kavuştum. Onu orada bir bardak çayla beraber yiyip
bitirdim. O günden sonra artık iki sevgilim birden var: Bir bardak çay ve
o.
Evet[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir aşk hikâyesidir bu. Cebi fakir; ama gönlü zengin bir gencin[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
simite olan aşkının hikâyesi...
-
aşk aşk ... ne şirin ne şerbet...hep zehir derle...osayaki umuttur...tutulacak daldır... yarası cabası
-
çok güzel bir hikayeydi. teşekkürler ..