Aklıma böle bi soru geldi yorumlarınızı bekliyorum...
Bence vermelidir... SİZCEE?
Printable View
Aklıma böle bi soru geldi yorumlarınızı bekliyorum...
Bence vermelidir... SİZCEE?
ben vermekten çok kırıp atmayı düşünüyorum şayet ayrıldıktan snra onu görücek olursam ve hediyesi elimde ise kafasına fırlatırım...
eline vermem..
eger kötü bir şekilde ayrılmadıysak hediyeleri bir ardaş vasıtasıyla ona gönderirdim
yok çok şiddetli bir ayrılıksa hepsini infaz ederdim..
vermem o kötü olabilir ama hediyelerin anıları güzeldir..güzel olan hiçbişeyden vazgeçmem...şuanda hediye ettiği herşeyi kullandığım gibi hayatıma devam ederim...:)burdan ona tekrar teşekkür ederim.....
teşekkürler mucize...:Dseni seviyorum...
bence kesinlikle geri verilmemeli ve atılmamalı çünkü hediye geri verilmez
geri verirse ne anlamı kalıyo zaten ayrıldıktan sonra herşey bitmiştir...
degeri varsa eski yarin sende hatırası kalır yoksa zaten yakar yada çöpe atarsız ...
anlamsız çocuk hareketleri derim !
Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aynen..
arkadaşım..
yani ayrılmışsın olay bitmiştir..
yok hadi hediyelerimizi geri verelim..
yok anki duygusal bölüm..
hiç işim olmaz..
geri verilmesi çok saçma olur bnce şayet geri verilse bile karşıdaki o hediyeye ne yapcakki _? şahsen bna öyle bişi yapılmış olsa sinirden suratına fırlatırdım heralde :) al mektuplarını ver mektuplarımı gibi bişi oluyor :):):)
hehehe:DAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bencede çok saçma... ayrıca ayrılmış olabilirsin ama bi zamanlar değer biçmişsin ve mutla güzel günler yaşamışsındır... beraberliğiniz bitmiş olabilir! yinede anıları bir hiç uğruna basıp geçmeye gerek yok. ;)
Uğraşamam Yenisini Aramaya Başlarım....:D:D