-
sizin pc'niz hangisi?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:rolleyes::rolleyes::confused:
-
sonuncusu benim odaya benziyor :D:D
teşekkürler azra güzel
-
-
temizlik yapıldıktan sonraki ilk gün birinci görüntü gibi ama haftanın sonuna doğru gaz maskesiyle tekrar genel bir temizlik yapmak gerekiyor. :p
-
-
monitörün dantel örtüsü yok mu ? :D
-
Olmazmı kulanırken ekranı görmek için kaldırdım :D
-
:214:Abi Bilgisayarın bizim okulda ki hurda bilgisayarların aynısı walla çok sorunlu bilgisayarlar....
-
nihattçım bir monitörden buna karar veriyorsan bişey demiyorum :))))
sence kasamı içimi önemli yorum yapılacak pc ortada yok masanın altında şimdi orda 100 ekran bir lcd tv olsa ve ben ona eski bir makine bağlamış olsam iyimi olacaktı :))
rem, harddisk, işlemci, ekran kartı bunları açıkta bile tutsan bir kap gerektirmez sanırım
-
Dell ınspıron 1520
DELL INSPIRON 1520
320 GB HARD DISK
4 GB RAM
T9500