Sevmek bana yaramıyor anne...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bütün vitaminlerimi aldım söylediğin gibi; A-vitamini[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] B-vitamini[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] C-vitamini... Senin sevdiğin gibi topladım saçlarımı. Aynaya baktığımda ağlamamaya çalıştım. Ama olmadı... Hergünkü gibi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bugün de hayatın yan etkileri devam etti üzerimde.... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bir elimde özlemlerim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir elimde yitirdiklerimin enkazları... Sabun köpüğü gibi kayıp gitti avuçlarımdan sevinçlerim. Yine başaramadım anne. Yine sevmek boğazımda düğümlendi... Ne yaptımsa gideremedim acısını... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sadece bir gün istemiştim... Mutlu olmak için bir gün çok muydu sence? Bir kelebeğin ömrü kadar kısa sürsede inadına yaşamak istemiştim. Oysa ne büyük bir özlemle kucaklamıştım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] beklemeyi bile onunla sevmiştim. Şimdi yarım kalmışlıkların gölgesinde ince ince sızlıyor içim... Benim mutluluklarım camdan... En ufak bir esintide parçalanıyor. Kırıkları yüreğimi kanatıyor. Bana mutlu olmak yaramıyor anne... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bir mezar taşı kadar soğuk bedenim... İçimde kasırgalar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] fırtınalar kopuyor. Daha ne kadar dayanabilirim sence. Senin ördüğün hırka var üzerimde. Hep sıcak tutar demiştin verirken gülümseyerek... Yüreğim üşüyor ısıtamıyorum... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sevmek bana yaramıyor anne... (EFSaNe_1907)