-
KüÇüK Kız
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok küçüktüm hayatı tanıdığımda hayat tos pembe görüyordu gözlerime derken kötü insanlarla karşılaştım; inanıdım, hiç abim olmamıştı abilik duygusunu hiç tatmamıştım abi derdim birisine derken
bir gün başını kaldırıpta yüzüme baktı bana abi deme dedi anlamadım niçin dedim öylesine dedi abi demeni istemiyorum dedi hayatı tos bembe gösteriyordu bana onu bana göstermek istediği hayatta göz yaşı yokki ağlamak yoktu üzülmek hiç yokki yaşamadıgım çocukluğumu yaşatacaktı güya herşey nekadar yalanmış insanlar nekadada çabuk yalan söyleyebiliyormuş. onu gördükten sonra anladım hem abilik duygularımı aldı benden hemde insanlara olan inancımı aldı güvenimi aldı yaşadığım sürece inanmadan önce budamı yalan söyliyecek ,diye bir soru bıraktı aklımda ama üzülmüyorum; bu onun ayıbıydı abi dediğim için bana kızan bir insan bilmeliydimki beni hayal kırıklığına uğratacağını ama ne yazıkki, anlayamadım... çünkü o zamanlar çok küçüktüm; sevginin içinde sevgisizliği yaşıyordum, bana doğruyu öğreteceğine büs bütün bir karanlığa sapladı yemin ediyordu beni sevdiğine, güzel günlerin olacağına inanmıyorsan eğer, senden başkasına bakarsam eğer, kanser olayım derdi... öyle deme derdim; eğer öyle yaparsam inşallah öyle olurum derdi... şimdi aynı sını yaptı; ona mutluluk dilemek gelmiyor içimden, mutsuzlukta gelmiyor, nekadar kızarsam nekadar beddua edersem ne bana geri umutlarımı, nede hayallerimi nede güzel sevgimi verebilir sadece onu allaha havale ediyorum; ama son nefesini verirken bile herkesten helallik allmışsa ve bir tek ben kalmışsam ASLA ASLA ASLA ona hakkımı helal etmem... ne bu dünyada nede ahirette... ona inat, ben çok mutluyum; çok daha güçlüyüm, günü gelecek biliyorum pişman olacak, üzülecek, pişmanlık duyacak yaptığı ayıbından ama o zaman çok geç olmuş olacak o küçük kız büyümüş hayat teçrübesi almış ve hayata daha sıkı sarılmış dostunu düşmanını daha iyi secebilecek bir duruma gelmiş ama ömrü boyunca unutmayacağı kötü bir insan olarak anacağı kişi varmış ASLa affetmeyecek... bunu yapan insanlar utansın sakınha siz kimsenin hayatını umutlarını tos bembe hayallerini yıkmayın daha sonra vijdan azabıyla yaşayacağınız keşke yapmasaydım diyeceğiniz bir hata yapmayın...
NoT: Yaşanmış KüÇÜk bir kızın duyguları...
-
Her ne kadar duygu dolu olsada mısralar gerçek şu ki sadece erkekler değil kızlarda da hata var...
Erkek % 20 istiyorsa Kız ise % 50... ama belli etmez....
Ben geçenlerde samimi olduğum bir kız arkadaşa bacım diyordum ama isimimle hitap et dedi.. ve sonra aşka dönüştü...
Sağol azra içten yazılmış güzel bir yazıydı.
-
Önemli olan kız erkek deil insanların birbirine duyduğu iyi niyet olmalı...
doğruyu öğretmeli yanlışı değil arkadaş...
-
Haklısın kız erkek ayrımı yapılmamalı her ikisinede eşit davranılmalı...
-
Ayy yazıq be acıdım ya işte insan oglu böle:)