-
Ş.Urfadan çektiklerim:)
Arkadaşalar bu fotoları ş.urfa kalesinden çektim:)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu resimdeki çeşme h.z ibrahim peygamberin çeşmesidir:)
-
hımm çok güzeller..
emeğine sağlık ama keşke kaleyide çekseydin:)..
-
Aynen keşke kaleyide çekseydin..:) Teşekürler bu güzel paylaşımın için..:)
-
urfaya gidesim geldi yaf o balıklı gölu özledim :D
paylasım için tşk ederim
-
Fotoğraf makinası olarak telefonunuzu kullanmışsınız büyük bir hata....
2. Keşke gerekli proğramlarda küçültüm öyle sunsaydınız....
3. fotoğraf kalitesi çok düşük... gitmeseydim neyi ne olduğunu çözemeyecektim...
4.Yeni fotoğraf karelerinde görüşmek üzere. ışığınız bol kadrajınız bereketli olsun...
5. Sitemizin Urfaya yaptığı etkinlik Fotoğrafları görmek ve yorumu okumak için aşağıdaki linki tıklayınız...
-
evet telefonla çektim derbeder Sony Ericsson W850 i bunada şükrediyom ya cep telefonumda olmasaydı yanımda bu kareleri çekemeseydim içimde dert kalırdı:) birdaki gidişimde daha hazırlıklı olacağım...
sağolun arkadaşlar valla konu silinmişti sanmıştım yeni gördüm yorumları:)