Dünyanın En Güzel Sözleri
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
namaz kılmaktan ayakları şişen bi peygamber'in[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] uyumaktan göleri şişen ümmetiyiz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
seni seviyorum...
allah razı olsun...
Gecenin ayazında hasretinin yağmuru vuruyor yüreğime ama üşümüyorum biliyorumki yüreğimdesin canım....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Bize yetmez ki denizler, bize ırmak netsin? İstemezken gülü hiç, ıtrına canlar yetsin. Sevgilim can sıkacak şeyleri yapsın, hoştur. Bize mahsus bu sabır, yar ne ederse etsin..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]İnsanlar yumuşak ve esnek doğar.Sert ve katı ölürler.Bitkiler yumuşak ve esnek doğar.Kırılgan ve katı ölürler. Öyleyse kim ki ki sert ve katıdır ölüme yakındır.Kim ki Yumuşak ve esnektir hayatın parçasıdır.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Gecenin ayazında hasretinin yağmuru vuruyor yüreğime ama üşümüyorum biliyorumki yüreğimdesin canım....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Seni unutmak kolay desende zalim unutamam seni
yeniden severim desende artık sende başka sevemem BiRtAnEm
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Ben düşünüyorumda!!Ben senden önce hiç yaşamamışım yada yaşayıpta gerçekten yaşamadığımın farkına bile varamamışım!!Ben şimdi SENİNLE YAŞADIĞIMIN FARKINA VARIYORUM CANIM...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Seven bir kez ÖLÜR,Ölen bir kez GÖMÜLÜR.Benim sevgim ne ölür ne de gömülür.!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Gülmenin tutku olduğu ömrüme ağlamayı sen öğrettin.Uğruna döktüğü gözyaşlarının hesabını soramadım hiç divanem...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çizdim.Şimdi kaç yıldızım var bilmiyorum ama kocaman bir gökyüzüm oldu.O da sen bitanem....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]askim kedinin cigeri sevdigi gibi bende seni seviyorum.sakin beni kasap koselerine gonderme cigerimi sokup alma
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]SANA DÜNYANIN EN GÜZEL HEDİYESİNİ VERMEK İSTERDİM AMA SENİ SANA VEREMEM Kİ
değerli sirgeb üyelerinden>
dewamını beklerım..!