[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
ben bunalrı hep indiriyorum bize virüslu sunumm yapmıyorsun değilmi :D
Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok daha neler:D tabiki hayır zaten indirdinde egerki öle birşey olsa virüs bulunrsa pc hemen sinyalı çakar.benim şimdiki yeni virüs paketi öle indirdimde eger virüs çikarsa hemen yakalıyo ama sanmıyorum çikacak ama arada temayı indirdinde cepde bozuk dosya çika bilir oda size kalmış birşey;)
Bazı antivirüsler yakalamıyor crack dosyalırını bile virüs algılayabılıyor ama ole bir virüs yok normalde
Zaten bunları cebe indire indire ceppte yer kalmadı :)
Teşk
ricaederim + yavaş yusuf yavaş bütün temaları indirme başkalarınada kalsın;):pAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ağ ağ Bizim Telefon tema almıyor ki yoksa çoktan indirmiştim...):)
Teşekürler...
rica edrim birgün alır merak etme;)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]