-
BeNİ YıKTıN
Bir dayak yemiş adamım şimdi... Bezginim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kararsızım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yılgınım... Al götür beni o kayıp gecelere... Yeter ikimize yalnızlığım...
Bugün yıkığım biliyor musun..? Ezginim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] çaresizim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] umutsuzum... Bırakma beni[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] insanlar kötü... Bırakma beni korkuyorum....
Bir deli otlar büyüyor içimde... Sancılıyım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yorgunum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kederliyim... Bu halini sevdim gitme kal... Çamurlar çirkefler içindeyim... Bırakma beni[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] insanlar kötü... Bırakma beni korkuyorum....
Bir dayak yemiş adamım şimdi... Bezginim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kararsızım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yılgınım... Al götür beni o kayıp gecelere... Yeter ikimize yalnızlığım... Bırakma beni insanlar kötü... Bırakma beni Korkuyorum...
alıntı...
-
Bir dayak yemiş adamım şimdi...
Bezginim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kararsızım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yılgınım...
Al götür beni o kayıp gecelere...
Yeter ikimize yalnızlığım...
Bırakma beni insanlar kötü...
Bırakma beni Korkuyorum...
Çok güzel bir Şiir yanlızlığı anlatıyor.. teşekürler..:)
-
RİCA EDRİM JANEM beyendine sevindim:)