[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] isteyen olursa psd sini atarım isteyen istediği görüntüyü ekler ve yazıyı yazar. yaptığım bu temaya mor geceler ismini veriyorum. :p
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] isteyen olursa psd sini atarım isteyen istediği görüntüyü ekler ve yazıyı yazar. yaptığım bu temaya mor geceler ismini veriyorum. :p
ellerine saglık güzel olmuş.....
Emegine Saglık.
Hocam ben bunu yusufun proğramında görmüştüm. mümkünse istiyorum.
Hocam çok güzel emeğinize sağlık gerçekten... yanlız bu temanın bir benzerini Yusuf abide görmüştüm...:)
Saygılar..
yusufun programından çaldım :p dj sayımız artar inşallah. hadi kolay gelsin. teknik destek şimdilik yok ama değişiklik yaparken takıldığınız bişey olursa yazarsınız.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
HOCAM 10 numara olmus emegine saglık...
güzel olmuş abi banada bitane yapsana ;);):D:D
Photoshop ile yaptım. videosu alttaAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
balık tutmayı öğrenmek her zaman daha iyidir.Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Video sunumu için Çok Teşekkürler Hocam Yarın ilk işim galiba bir tane tama yapmak