**BıRaKMA ELLERİMİ YARİM**
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bırakma Ellerimi Yarim Aldılar Seni Benden Çaldılar Beni Senden Yıktılar Hayallerimi Yitirdim Artık Umutlarımı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ne İstediler Bizden Hiç Mutlu Olamadık Ki İzin vermediler Oysa Ne Umutlarımız Vardı Geleceğe Dair [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Hepsini Param Parça Ettiler Şimdi Yıkık Bir Ben Ve Yitik Bir Sevda Kaldı Bizden Geriye [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Karanlık Gündüzüm[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Gecelerim Sensin Benim Yaşam Kaynağım Sensiz Bir Dünyada Yaşamak İstemiyorum Beni De Götür Giderken Yarim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bırakma Beni Bu Hoyrat Gecelerin Koynuna Bırakma Beni Bu Çıkmaz Sokakların Ortasında Bırakma Yarim Tut Ellerimi Ölüm Bile olsa Yolun Sonunda [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sensiz Var Olmaktansa Seninle Ölümüne Varım Yeterki Bırakma Ellerimi Yarim...