-
Gece Saatin 3'ü ....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gece saatin 3ü;
Şimdiye kadar rüyalarımda olmalıyken[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sigaramın dumanına daldığım bir hayal oldun...
BU GECE!!!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Garip bir şekilde etrafa bakındım.
SANKİ...
Sanki dedim kendi kendime[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Daha önce bu sahneyi görmüştüm.
Yine aynı masa[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yine aynı sandalye[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yine aynı masamdaki bir bardak su...
Neydi eksik olan SENCE!!!
Keşke der ya hani insan;
Paha biçilmez şeyler verir[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
O kelime için...
KEŞKE!!!
Düşündüm tekrar sıgaramın dumanında[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Oda sessiz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] BEN çaresiz...
Ayn kareleri düşündüm durdum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sabaha dek uyutmadı bu TİRYAKİLİK beni...
Biliyormusun şuan nerdeyim ne yapıyorum?
Belkide tahmin ediyorsundur[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Seninle ilklerdeyim...
Belkide SONLARDA...
Gerçi ben bilmiyorum;
Ne yapıyorsun?
Neredesin?
Nasılsın?
Gerçi nerden bilecegim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bana benim kadar ıspatlamadınki kendini!
Hep karanlıklarda kaldın.
Sanki sıgaramın DUMANI gibi...
Şimdi yine düşündüm SENİ
Dedim o kelimeyi;
KEŞKE diye başladım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sonra bir nefes daha çektim derlerimi.
''Ooo ZEKİ napıyorsun yiğit.''
Dedim kendime! SAKIN...
Sakın ha sen ERKEKSİN yapma[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Duman değilmi gözünü yaşartan...
Titrek bir kahırla[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Son nefesimide çektim içime;
TİRYAKİMDEN[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sıgaramdan (SENDEN) ayrıldım ve[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
''Bismillahirrahmanirrahim'' deyip uzandım yatağıma...
Sabah ola hayrola..
-
KEŞKE diye başladım
Sonra bir nefes daha çektim dertlerimi.
çok güzel bir paylaşim tşkler efsane..