Güzel Siirt'imizden Güzel Kareler.. Siirt İle İlgili Cok ceşitli Fotograflarin Yer Aldigi Sicak Bir Site.
Küçük Bir Örnek:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hepinizi Bekliyoruz.
Printable View
Güzel Siirt'imizden Güzel Kareler.. Siirt İle İlgili Cok ceşitli Fotograflarin Yer Aldigi Sicak Bir Site.
Küçük Bir Örnek:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hepinizi Bekliyoruz.
gbaktım gerçekten güzel bi site
Fotoğraflar Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni İsmet Nakipoğlu'na Aiittir.
site içeriği oldukça güzel. siirt'in tarihi, coğrafi ve biyolojik zenginliği göz önüne serilmiş. güzel bir site.
yorumlarınız icin saolun arkadaslar. umarim sizde benim gibi hocama yardimci olursunuz. sonucta sehrimizin güzelliklerinin tanıtılması soz konusu. yakınlarınıza duyurursanız sevinirim. tşk ler şimdiden.
Dünkü Mücadele Gazetesinde okumuştum. Site yaklaşık bir yıldır uzun emek ve uğraş sonucu açıldı. Bu hafta yayın hayatına başlayab [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sitesi, Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni İsmet Nakipoğlu tarafından hazırlanıyor.
Bu site sayesinde Siirt'in tanıtımındaki eksiklikleri gidermiş olmanın verdiği mutlulukla; yeni SİİRT SİTESİNİN vatana millete hayırlı ve de uğurlu olmasını diliyorum.