[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] 5 MByt
´´
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] 5 MByt
´´
teşekkür ederim.güzel bir paylaşım.hemen indiriyorum.
Vesselam..
Abi güzel bir paylaşım şuan iniyor bir sorum olucaktı peki bunu resim üzerindede gerçekleştire biliyor muyuz.. yazı yazmayı..;)
aman abi dikkat! photoshop cs3 extended ya da cs4 extended olması lazım. bu arada yapacağın örneği de merak ediyorum doğrusu. :)
güzel anlatmışsın :))benim photoshop çökü :))şimdilik bişey yapamıyacam..
Abi indirdim nereye kopyalıyacam bu dosyayı ,Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Layer bölümünde olan background katmanı gibi istediğin resmi alta atarsan sorun olmaz. kolay gelsin :)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11: bilemiyorum ki boş bulduğun bi yere çıkar işte.Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
,Teşekürler Abi , Diğer soruma cevap..:)Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sorunun cevabı yok ama ille bi cevap istiyorsan yukarda editledim mesajı :) şimdi anladım bi yanlış anlaşılma olmuş. bu bir program değil. videolu anlatım. :)
Tamam Abi :D anladım Cs3 Adobe dosyasını C den açıp oraya kopyalıyacam:D:D boş yer varsa yoksada:;)Alıntı:
Thank you Very;) ( Çok teşekürler..)