Çok acil pozitif bir sevdaya ihtiyaç var!
ÇOK ACİL[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]POZİTİF BİR SEVDAYA İHTİYAÇ VAR!
Harf harf susuşlarım başlıyor geceye...Gözlerime bir uyku ağır basıyor.Titreyen rüzgarda bir düş iniltisi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bir yalnızlık gecesi...
Aramızda bir İstanbul boğazı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]zamanlardan ölüm ve imkansızlardan bir aşk.Hepsi ağır bir yük gibi üstüme basıyor.Bastıkça eziliyorum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]ezildikçe kayboluyorum.
Negatif bir aşk ve hiçliğim yalnız bırakmıyor beni.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derken yazmak istiyorum seni[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]mürekkebim sen oldukça...
Alfabenin en başından yazmaya başlıyorum.Tek tek ; harf harf.Noktasını koymadan raflara kaldırıyorum yazdığım kadarıyla.
Nefretim içimi ürpertiyor.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ve çığlıklarım boğazımı yırtmaya başlıyor.
Bir hastanın sabahı beklercesine bekliyorum seni.
Gözlerine benzeyen bir masal anlat bana; sonra "Senliğini" terket bana...
Ben hiç ağlamazken sana ; yaşlarım süzülüyor mühürlü yanıma.
Sonum; Selamet...
Sonum; Cehennem...
Geceye esnemeye başlıyorum seni. Anladım! Bu gece sağ çıkılmaz bu yoldan.
Her bir geçen saniye[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]sensizliği sol yanıma kazmaya başlıyor.Bir mezar gibi ; derin derin...Hayatımı ve seni kaybederken[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ölümü kazanıyorum.
Tam bu anda şırıngayla çekip aldım seni damarlarımdan...Tek damla sen bırakmadım içimde.
Şimdi; damarlarımdan kan yerine sen akıyor.
Soluyorum...
Soluyorsun...
Ölüyorum...
Ve ölüyorsun...
Damarlarımdaki tüm negatif aşkları çekerken[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]son gücümü son bir sigara yakarak tüketiyorum.Ölüm uykusu senden dahada ağır basıyor hiçliğime...
Ve ben yine uykuyu seçiyorum...
Sigara dumanında o sesin bir resmi : "Öldürme beni" !...
Ve içimdeki çığlıklar büyümeye başlıyor.Çığlıklarım büyüdükçe dışıma vuruyor seni.
Ötesi aşk...Berisi yalan...
Öyleyse yetiş!