-
Animated GIF producer
Ewet arkadaşlar şimdi bu program ile gif yapımını anlatacağım...
Ama ondan önce şundan bahsetmek istiyorum kalite bir çalışma ortaya çıkarmak için resimlerim hepsinin aynı boyutlarda olması gerekiyor..Bu işlemi de High Quality Photo Resizer adlı programla yapabiliriz.. Program isterseniz
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şimdi de programın adresini veriyorum hemn [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]'a da tıklayarak ulaşabilirsiniz...
Not: İlaç için bana başvurabilirsiniz!!!!
Şimdi geldi .gif yapmaya:
1-)Öncelikle High Quality Photo Resizer ile resimlerin hepsini aynı boyuta getirelim..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
2-)Resimleri istediğimiz boyutlara getirdikten sonra şimdi programı açıyoruz..
3-)Şimdi resimlerimizi eklemeye başlıyoruz
4-)Şimdi de çalışma sonucu ortaya çıkan ''.gif ''
5-)Bu kadar da değil programızın değişik gif yapma yetenekleride war..Şimdi ona bakalım
6-)Şimdi de çalışmamıza bakalım
İNDİR:http://rapidshare.com/files/222043799/agp.exe.html
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
-
-
Abi link Ölü düzeltilirse Sevinirim..:)
-
-
çok teşekkürler. burada 3 değişik güzel program gördüm.
Eleman abinin aradığı image resize programı da buradaymış.