-
Bir Umut Varsa Hala
Bir Sessizlikti Cıglıklarım [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Koyu Kara Kapkara Bir Gündü [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bembeyaz Hayaller İçinde
Çaresiz Bekleyişlerimdin
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Hiç Beklemediğim Bir Anda Geldin... İmkansızdınya İmkansızsın [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Hayaller Kuruyorum İçinde Sen Olan Deprem Oluyor Yıkılıyorum İçimde Yalpalıyor Dagılıyorum... Kabuslar Dinliyorum İçinde Sen Olmayan Çıldırıyorum [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Unuttum Kendimi Sende Söz Gecermi Kalbine [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Al Beni Rüyalarımdan Söz Geciremem Kalbime Kocaman Kendimden Bırakma Beni
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Unut Kendini Bende ! ! ! Söz Gecermi Kalbine [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bir Umud Varsa Hala ! ! ! Al Benide Rüyana... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Bazı sesizlikler var gerçekten çıglık gibi.
tşkler efsane.
-