-
Sende Benim Kadar.
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayif aninda Seni ta yureginden yaralar [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Beklenmedik zamanlarda Şemsiyesiz yakalandığım yağmurlar gibi.. Aniden başlayıp [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]sırılsıklam eder ...
Fırsat bulamadan saklanmaya [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]gururunun saçaklarına
İçine kadar işler ...
Benden habersiz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Senden habersiz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Bizden habersiz..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Haklisin biraz gec karsilastik Oysa hic konusmadan anlastık Bazi seyler var ki söylenmiyor
Biz senle sozleri susarak aştik [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Söylencek sözler aklımdan geçerken.. Boğazında düğümlenir bütün duygular... Sessizliğe teslim olmuş tüm anlarda.. Sana dair düşler yaşar.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] **********
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
||Sen tüm gücünle Karşı koysanda..
Seni Acımazsız Sevdalara Salar.. Sende benim kadar gercekleri görüyorsun
Beraber olamayız[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]benim gibi biliyorsun
Bir baska dunyanin insanısın yavrucagim
Sen kendi topraginda büyüyorsun
Gerçekler [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]hep acı gelsede.. Sırtını dönüp gitmek var yine.. Arkama dönüp bakmak istesemde.. Gerçeklerle Düşler ayrı yaşar..
-