ATALAY VE YARAYAN ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
GAP bölgesinde başarıyla görev yapan siyasetçi, bürokrat ve gazetecilerden GÜNEYDOĞULUM DERNEĞİ TARAFINDAN ödüle lâyık görülen İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Atalay ile “SİİRT BİRLİK” Gazetesi Sahibi Diya Yarayan, adı geçen dernek tarafından düzenlenen törene katılarak, Şehre döndüler.
Ödüllerin verilme sebepleri arasında İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Atalay’ın çeşitli yerlerde öğretmenlik, ilçe milli eğitim müdürlükleri ile Batman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduğu belirtilerek, Mart 2008’de Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı, Batman ve Siirt’te gerçekleştirilen Güneydoğulum Derneği tarafından düzenlenen Eğitim Panelinde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak derneğe tam destek verdiği ve ortak çalışmalarda kendilerine düşeni fazlasıyla yaptığı belirtilmekte.
Gazeteci Diya Yarayan’a ise Siirt’in en eski iki gazetelerinden birinin sahibi olması, 1960 yılında Babası merhum Mustafa Yarayan tarafından kurulmuş olan, Siirt Birlik Gazetesinin yayınını haftalık olarak dürüst, tarafsız ve cesur yayın çizgisi içinde sürdürdüğü, bunun için de özel bir ödüle lâyık görüldüğü vurgulanmakta.
Ödüllerini alarak Şehre dönen İl Müdürü Mehmet Ali Atalay’ı ve Gazeteci Arkadaşımız Diya Yarayan’ı
kutlar, başarılarının devamını dileriz.
Ahmet ARITÜRK