bırakma sevgilim.../... masallar mutlu sonla bitiyor.. .,, dur sevgili dokunma ellerin ayrılık.../...ayrılık bana dokunuyor.. .,, geveleyip duruyosun aklın karışık konuşma sevgilim.../...ağzından ayrılık kaçıyor.. .,, yüreğim ağzımda dur sevgilim kapat gözlerini gözlerin ayrılık bakıyor.../...sen bana bakma.. nefesim ayrılık kokuyor.. /sen nefes.. .,, Hayat dedikleri neydi ki? Sadece üç fiilden ibaretti ,öznesi yüklemi olmayan
*yaşa,sev,öL *
.,, Bu senin imtihanın diyor bir ses… Ve diğer bir ses sabretmemi emrediyor. ! ...Ve bir acı daha eklendi ayrılık sayfasına …
Bak ! yine aynı senaryo ...
.,,
Yalan ! Hiçbir gidiş acısız gitmez… Giderse ‘’o ‘’ gidiş olmaz… .,, Ben gidemiyorum ... Sen git işte ! SözcüKLer KonuŞur Dedik. AyLarı AnLattı aMa../ Ya iÇimi...? .,, iLk MesaFe DediK ßahaneMize.! ZamanLa DeğiŞti YiNe. .,, Azap çekmek bu oLsa gerek Küçük ama derinden sevmek.../ yeniden de sevebilirim.
çünkü henüz gerçekten sevecek kadar büyümedim..
ve o gelir
gitmemek üzere.
Bir bavul dolusu cümle var defterimde. Sen yollarına 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değil de
'yar' diyebilir misin?
*
Mutluyum - Huzurluyum
Hakeden yanımda
[:
Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim...
Eğer seni sevmek yanlış ise o zaman kalbim doğru olmama izin vermeyecek. Çünkü sende boğuldum
ve içinden çıkamıyorum yanıbaşımda sen olmadan. . # Tek ihtiyacım sensin, kalbimin ağlayışını duy #
★herşeye ramen yaşamaya değer★
iηaηdığıηız gißi γaŞaγaмazSaηız....
γaŞadığıηız gißi iηaηмaγa ßaşLaяSıηız.....
[koLaysınız.hem de cok koLay.] |!|
ne iLk ne de son beyazım oLabiLdin..şimdi içimdeki karanlıkta bir güneş...
aLfabeden en güzeL sözü yazmak için yirmidokuz harfe ne gerek?
aL yirmiaLtısı senin oLsun.
Bana "SEN" yeter.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oLduğum gibi mutLuyum.
$aka iLe karı$an gerçek,,
Kafa iLe yarı$an beLLek..
İnan seni hiç hatırLamıyorum(!)
ßeLki ya$anan her$ey gerçek..
Ama inan artık çok geç(!)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kimseye göstermemüzüntümü
Gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım …
Ellerini tuttuğum gün yağmur gibi huzur yağar üstümden
Sen de eller gibi adımı unut... !
Gün geceye vurur,
Yüreğim dilime...
Ayrılık dediğin; uzun bir yoldur,
...Belki bir başlangıç, belkide sondur...
Bir umudun kapısında,
Nöbetini tutuyorum sensizliğin...
Öyle bir cümleyiz ki;
Öznesi benim,
...Nesnesi sen..
Bak Aşk Her Defasında
BuLunuyoR
HayaLLerim o Kadar soLuk ki
renkLendirmeye boya dükkanı yetmez
Bomboş sözLerin
Saçmasapan düşLerin
yaLanLarın
senin tek gerçeğin
Kıyamadım sevdiğim sana
Senin kıydığın gibi bana
sussam bir faydası yok (!)
konuşsam zaten yararı yok (!)
Hayat Çok Sivri Anne...
Nasıl da PatLatıyor BaLonLarımı
Kanatlarımı kırdım
Kalbimi yerinden söktüm attm..
..ve bekliyorum
Tanrı tarafından affedilmeyi diliyorum
Pisman oLduğunda
Yine sensiz yapamadım dediginde,
Artık Ben Sensiz, Başka kaLpLerin oLacağım...![Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hayat dediğin içinde büyüttüğün birkaç parça umuttan ibaretmiş...
Dokunmasınlar diye inadına baharlar büyütürmüşsün..
YokLuğunα ve herşeye rαğmen ..
Mümkünαtı yok vαzgeçemem senden ..
FIrtInadan sonra kuşlar hep şarkI söyler..
HayatIn kendilerine bIraktIklarIyla insanlar neden mutlu olmayI başaramasInlar ki ?
Sanki.. Her yer..Mavi
İki Yalnıza Sığmayan Bu Hayat
Sadece Bir Oyun Mu Dersin?! haγaт ηєdєη вu кadaя aćıмaSız qєLiγσя вüтüη вiя haγaтıмı кıяıк вiя
daLa вağLadığıмı вiLмєк ηє кadaяda zσя
ben kimseyi kaybetmedim, herKes kendini kaybetti.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine Ama yalanlar . . .
* iLgi aLanım değiLsinizZz..
ηє кadaя da zσямuş aтмaк кaLвiмdєη Sєηi ωє uηuтмaк вüтüη qєςмişi Saηкi вiя qєςмişiмiz ωaя qiвi uммaк ωє uηuтмaк . . Anca restorantLarın camLarına yapı$an kediLer gibi yaLanır durur
bakmakLa yetinirsiniz
Kraliçe benim^^ (A) Kimsé YoKKen O VarDı Yine o Var Ve Hep O kALacak gözümü açTığımda
o YanmdayDı
KaPATırKen de O oLcak
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ArTık güLü$Lerim YansımıYor DuDakLarıMa
ßenSe Nereye giTsem
gri ßuLuTLarı
SürükLüyorum PeşimDen
*
Bak gülüyorum.
Eskiden altını çizdiklerimin,
$imdi üstünü ç-i-z-i-y-o-r-u-m (:
Canımı| Sakın Yakma. Yakacaksan da Çıkarmadan Sakın |Bırakma|. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kimsenin masaLına benden sonra kahraman oLma!
Kimse seni ben gibi saramaЧacak Adamım ..
GüzeŁ bir gökyüzü çizdim kendime ^^
Yağmur sonrası gökkuşağım biŁe var :]
Artık istemiyorum kirLi dudαkLarını !
Kimi öptüysen onα git !
Hαngi teri tenine kαrıştırıp kokumdαn αrındığını sαnıyorsun ?
için hαlα ben kokαr!
Nasıl seni suçlayabilirim? Affedemediğim kendimken?
Yazalım!
Melankolik bir modla herşeyi dökelim kağıtlara!
Dαhα yeni farkınα vαrdım.
Sensiz de mutLuyum ben. Geri geLme istersen .) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Belki meyve suyu belki sigara belki kahve güzeldir>.<...
Ama resmi süsleyen en güzel şey sadece sensin. (L)
Yaşamı siYah seçTim öLümü iSe oyuncaK...
bizim yaşadığımız rüya inançtan daha iyi miydi her gün bir hediye gibiydi bir zamanlar....
Şeytan rüzgarı sarmış meLek bedenime şimdi fısıLtıLar ölüm ninnisi geLir.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bütün alışkanlıkardan öteye
yorumsuz hayatı seçiyorum.... !
İsteyip de söyleyemediğim çok şey var ..
Sen dönmeden uyumam bu gece .
-
thEnd .
Sen can'dın...
Umudum'sun...
Umutsun sen....
Belki bu yüzdendir acımasızlığı(m) !
O acıyla/yüreğimde gel-gitler içinde
Vazgeçilmezim oldun !!.. Bir Romanın iki başrol oyuncusuyduk biz,senaryo seni aldı geriye ise gözü yaşLı bir beni bıraktı. İçim acıyor sevgilim..beni terk edişini her hatırladıkça kalbime bir hançer daha saplanıyor. Bu son ayrılığımız,son kavgamız ve son tartışmamız oldu, son bir bakış atılmadan, son bir “seni seviyorum” deyilmeden o son nokta koyuldu. Bu iki sevene kıyılmayıp hep sonuna üç nokta veya virgül koyulan aşkımıza, son noktayı kendi ellerinle mi koyacaktın sevgilim? Benim bakmaya kıyamadığım o güzel gözlerini eller nasıl ağlattı ? Bu hayat denen oyunun sonun’da son nefesimi verirken yüreğimde sen olacaksın. Son bir kez senin icin atacak…Sen benim olmasan da,, MutLuLuğu, Sevmeyi ve Sevilmeyi sende tattım, yaşam kaynağım oldun.Y üregim sadece senin için atıyor Birtanem. Ancak ÖLüm ayırır bizi [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] DuvarLar Üstüme üstüme geliyor, yanLızLıktan çıldıracağım Hiç mi Bir Allahın KuLu beni duymuyor..!? Canım Kanım dedim kardeş biLdim hata ettim! Ama canımı aLan canım sen BENİ kaybettin! Modaya uymayı sevdiğini biliyordum da YalancıLık modasına da birgün ayak uyduracağın aklıma gelmezdi “yalancı dostum”! Ah be dünya, Kahpe dünya,Herşeyimi aldın, biR canım kaldı ama o da Emanet! Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum, haykırmak istiyorum, ama ağzım’dan çıkan keLimeler SuskunLuk oLarak yankıLanıyor,, SuskunLuğum'da sakLı öfkem.+ Gitmiştin,kendini alıp yanına.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şimdi gidişinle alkışlıyor beni hayat [ ! ]
*
Özümde sen varsın sanıyordum, oysa şimdi yaLnızım
HosçakaL SevgiLim
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bir masaldı bu! Hep sen anlattın… Çocuktum…..inandım…. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Eş zamanlı ölümlere "terk"tim... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] "Sevgilim" değilsin. "Sen" ,"ben"sin Ben ise... Bitirdiğin cümlelere "Üç Nokta"... Ben;aşkımı doğuruyordumgülistan bahçelerindesessizce. Madem herşey biter,yine başlar yeni baştan... Dilin söylediği, söyleyeceği yalanlara, Kıvırma boşuna Ayperim... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] En uzun cümlemsin
Sonunayüklemini bir türlü koyamadığım… Senin gözlerinle dünyaya bakmayı, Senin gözünden aşkı tanımayı isterdim ... Öyle bir cümleyiz ki; Öznesi benim, ...Nesnesi sen.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Artık seninle beraber nefes almak istiyorum
Yaptığım her şeyde seni istiyorum
Aklımdan çıkmıyorsun istesemde çıkaramam biliyorum
SENİ ÇOK SEVİYORUM HEP DE SEVECEĞİM SÖZ VERİYORUM Gerçeklerin arkasına sakladım sevgimi Oluda bir gün kirletmiyesin diye Bakma geriye
Anlamlı bir şey yok senin için... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yağmuru sevmiştim seninle Maviliği öğrenmiştim Ruhumda renk armonisi Huzurlu sessizliktin sen [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sana sarılmıştım Yalnızlığım Sadece sana Hep var mıydın hayatımda? Yani ben gözlerimi dünyaya açtığım dan bu yana, Hep yürek, yüreğe miydik seninle? Hep sevdalı mıydık böyle ölesiye? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Aydınlığın karanlığa karıştığı zamanlarda, ...Seni sığdıramıyorum duygu ve düşüncelerime...