Sensizligi cözemedim gel sen cöz ...
kimleri sevdin benden önce
düsünmeden yapamiyorum sevmisim ulan seni söküp atamiyorum kimlerin elini tuttun kimlerin gözüne baktin kime daha önce yar dedin kimi kalbine padisah yaptin [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bende vurup su sersem basimi duvardan duvara seni aklimdan cikartmak istiyorum gitmek istiyorum uzak diyarlara belki kalir askim senin sehrinde belki yagmur yagar silinir izlerin ne zaman kafami kaldirip gök yüzüne baksam durur orada senin yalandanda yalan gözlerin biliyorum kalbimden cikmayacaksin biliyorum sorularimi dogru cevaplamayacaksin hangi suratsizlarla gezdigin degil sorun bundan sonra ne yapacaksin? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kimler senin icin neyinden vazgecti kimler ask ekti hasreti bicti peki kim senin askin ile delirip meyhanelerde gece gündüz icti kimler sana gönlünü sonuna kadar acti kimler ayaklarinin altina mücevher sacti düsünüyorum da kim kopuk kim kaypak seninleyken zoru görüp kimler kacti varmi bana verecegin bir cevap benden önce kimi benim kadar sevdin seversen birini sev yalniz Allaha tap bir dünya adami ne diye sevdin? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yikildimi kimse terkettin diye aci cekip düsenler oldumu onlarin perisan halini görüp hic yüregin dondumu kim var simdi seni hatirlayan yada senin hatirladigin kalbinde yaniyor mu hala ates varmi ardindan agladigin kimleri cok sevdin kimlere yandin sen aski bende yasayip yeni mi uyandin [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sen gecmise lanet edersin bense seni tanidigima vuracagim diye korkuyorum eski asiklarin ciksa karsima kulaginda küpe varmiydi onlarin keci gibi sakallimiydi yoksa hic sevmezdim inan seni hic ah zaman tersine aksa tabancama koydum iki tane mermi vursam askimi bilmem deger mi seviyorsan sus konusma fazla diyorsun maziyi karistirmaya deger mi "ask maziyi kurcalayip yara acmak degil[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yarinlara bakip mutlu olabilmektir" [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]