Gri bir gece...Kirli Kırmızı!..
Gri bir gece[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sabahı küfleten bir mayasıdır[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sonbaharın Yollarımı alın benden Kaldırımdan düşerim Hangi çiçeğe ismini sorsam uzaktan Aklını çalıyor gibidir[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] adamın.
Griye çalıyordu gece[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] içinin kiri döküldükçe usul usul. Yavaşça akardı bedenimin orta yerinden tutuk günler[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] zamanı durdurarak. Tüm sevgim ölüm kokan kokun....Gecelerde susmalı artık. Hülasası; avucumun içinde yarım gecenin bütün laneti. Yerden kalkmaya yetecek gecem yok nasılsa. İnce sızı gibi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] her nefes almadan verişimde sabahtan kalan küf kokusu...O adamın ayağının altında ezilen kuru yaprakların çıtırtıları[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] gülüş seslerimiz hiç biri yok! Hatırlıyorum da ara ara niye gülerdik ki?
Gri bir gece[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sen uyuyorsan güzeldir İki dirhem[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir çekirdek Ve yalnız adamın şerbetidir
Beni kendine çek!
Sırf senin yokluğuna sahip çıkmak için[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sırf senin uykularına ağıt yakarak güzelliğini yaşamak için[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]sırf seni herkesten alıp tek başına izleyebilmek için[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bu çaba gecenin... Hem de gri... Üzgünüm umutsuzluğu bulduğum yerde parçalandı düşlerin. Attığım adımları kaç sabahın geçmesiyle eşitledim düne[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] saymadım. Yoruluyorum... Yalnızca içimde büyüyor gece durmadan. Kederli kelimelerin esintisi var
Kızıl bir sabahı dört çeken saatler
İnce bardaktan süzülüyor gibidir
Ya suyun söndürme kuvveti
Bir parça kalbe yeter
Ya kapıyı gösteren resmidir sevdiğinin
Belki buharlaşan rengidir
Soğuk güneşlerin.
Sabah oluyormuş sözde. Farkında değilsindir burada; güneşi söndüreli çok oldu ya da soğuyup kaybettiğinden rengini öldü sandım güneşin. Biraz daha yorulsaydım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] savrulsaydım diyorum yarım satırlarda bitkinliğimi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bitmişliğimi görmemezlikten gelerek... Bak yine IV geçiyor vaktim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] tamam. Unutmadan[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] resminde rengini kaybetti sürekli çıkışı göstermeye yüz tuttuğundan.
Siyah bir çizgidir aşkı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kalemin Ve romanları yazan çılgınlara Yol verilir[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Uçurumdan.
Düştüğünde uyanırsın.
Herşeye inat beyazdı ilk başlarda yollarımıza üstü kapalı fazlasıyla hatalı çizilen kalemin rengi. Bak çok geç kaldım gene. Uyanmam için yol verildi uçurumuma. Belirsizlikler kuyusuna azap çekmek için gönderilmiş gibiyim. Gittim atladım.Uyandım mı dersin?
Ben halen aynı kabustayım.
------İki yakamın ucu uçurumsa düşmek gerekirmiş bazen. Her şeyden kurtulmak için atladım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ölü hayatımın üzerinde ne senden kalsın koyu bir parmak izi ne de benden.
Az kaldı biraz sonra karanlık başlayacak. Gölgemi bulamazsın. Şimdi dinlen[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sonra[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kendine iyi bakmalısın...--------
ALINTI