Beni Unutma - Beni Bırakma... [Bittin - Bittim]...
▲▲▲ ...Bittin... Gidiyorum... Beni Unutma... ▼▼▼
Nasıl yanıyor içim... Şimdi gelsen; "Geldim" desen[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sevinecek halim yok... Yorgunum... Yoruldum... "Bir umut" desen[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] veremem... Aşkına yenik düştüm[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bu yüzden bütün üzüntüm... Kan damladı gözlerimden... Seni Çok Sevdim ben... Bunu inkâr edemem... ..................................................
" BİTTİN... GİTTİM... "
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡BİTTİN≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ ≡≡≡≡≡
▲▲▲ ...Beni Bırakma... ▼▼▼
Alev aldı içim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Gitmiştin... Halden anlamaz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Hasretin kapkara pencereleri[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Anlatsam da halimi... Seni nasıl beklediğimi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Eskimeyen ümidimi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Söz geçmeyen yüreğimi...
Kalbim sana kopmuş[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kırıp kafesini... Dili çözülmüş gecelerin[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Büsbütün hüzün... Acının mevsimi güz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sanki isteyerek tükeniyoruz...
Avuçlarında[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Son yolculuğu ellerimin... Bırakma... ..................................................
" GİTTİN... BİTTİM... "
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡BİTTİM≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ ≡≡≡≡≡