-
Ayriligi Seçtinmi?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ayriligi Seçtin mi
Her seyi Götüreceksin Yaninda
Geriye Hiçbir Sey Kalmayacak
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Söylenmemis Sözler Kalmamali Biraktigin Yerde
Ki ben En Çok Onlari Duydum..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Gittin mi Adam Gibi Gideceksin[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Adam Akilli.
Hiçbir Özlem Kalmamali Sonra Dönüsleri Emziren
Demem o ki Böyle Gidilmez
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Büyük Olmali Ayrilik
Ucsuz Bucaksiz [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Dursuz Duraksiz…
Siirler Okununca Unutulmali[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hasret Dokununca Uyutulmali.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Gece Inmisken Ayak Parmaklarina Kadar
Yahut
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yatak Sana Bir Sekilde Yalnizligini Vurgularken…
Yada Ne Bileyim
Tek Kisilik Sofrana iki Kisilik Servis Açtiginda
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Susucaksin Durucaksin
Gitmenin Hakkini Vereceksin
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Giden Sensen
Sözün Ayaklarina Geçiyorsa
Ayaklarin Yakinimdan Geçmemeli
Yollarin Degmemeli Yollarima
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Telefonun Numaralari Sesine Düsmemeli
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ayriligi Seçtin mi Büyük Olmali Ayrilik
Ayriligi Seçtin mi Arkana Bakmadan Gideceksin
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Soruyorum Simdi Sana
Ayriligi seçtinmi??