▓~♥~╪.Aşka Dair Flash Animasyonlar.▓~♥~╪
"Ey Sevgili" flashı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir alıntı Müzik : Saleas - Ola se thy mizoun "Seni Çok Seviyorum" bu çalışma tüm aşıklar için flashı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir alıntı Müzik Melih Kibar-Sucu Çocuk "Kimdi Giden Kimdi Kalan" Güzel bir şiir flash'ı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir alıntı Müzik : Vassilis Saleas- Dakrismania matea "Kalbime Yazdım" Güzel şiir flash'ı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir alıntı Müzik : Sezen Aksu - Belalım "Ve Sende Gittin" flash'ı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir alıntı Müzik : Alaturka Gitar (Enstrumantal) "Düşen Yapraklar" flashı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir Nazan Sarıkaya Müzik : Emy - Bak Yine Geçti Bahar "Herşeyim Hiç Kimsem" flashı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir Alıntı Müzik : Emy - Unutulmak (Enst) "Beni Güzel Hatırla" flashı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir Alıntı Müzik : Enst... "Yıllar Geçse Bile" flashı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir Alıntı Müzik : Gökhan Kırdar Keyf (Enst) "Artık Hiç Bir Anlamı Yok" flashı izlemek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şiir Alıntı Müzik : Sazın Ağıdı Enst...