Ne bir anı , ne bir ses ..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] " Bıraktı sana çalışmayı artık kalemim ...... " Ne kolay kurmak bu cümleyi !
Beş kelime bir araya gelip de yön verdi kaderime ..
Zorla mı ...
Evet ne olmuş ki !! Zor kullandım [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] çektim tetiği ...
Ya bir arada olacaksınız ya da yok ! Korktular benden ...
Gözlerimde gördükleri kendinden çok emin o güvenden .. Nasıl huzurla doldu içim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] tarifi yok !
Bittin çünkü sen ..
Ne bir anı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ne bir ses ..
Kalmadı hiç bir şey ! Ne kadar yokmuşsunda oldurmaya çalışmışım meğer seni ! Açıpta kollarımı - küçükken anneme bu kadar seviyorum seni derken ki kadar büyük - [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kucaklıyorum sensiz zamanları ... Ama bil ...
Sızlasın için ... " Senden sonra benim olmadı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hiçbirşey merhem yarama ..... " Son kez içiyorum [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] şerefine senin !
Bir kaç sigara [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Biraz göz yaşı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çokça sızlayan yara ... Sonra bitiyor işte hepsi !
Üstüne bir sade kahve sünger çekmek maziye niyetine [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sade-ce ben varım demek istercesine ... Ama şey [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tek bir şey [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] " Bu son çizik bıraktığım üstüne [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Korkarım [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Özleyecek seni benim kadar defterim ..... "