┼..Kalpsizsin Sen..Koskoca Bir Kalpsiz..┼
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yalnızmısın sende sensiz gecelerde?
Hiç düşündün mü naparım diye.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz hapseder mi aşk? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Eski sevgili merak edilmez mi? 5 senelik aşk unutulup silinmezki.. Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Nerdesin yine yolculuk nereye? Telefonda sesin ısıttı ya işte Sinirle topladım tüm eşyalarını Nolur almaya gelme
Bırak izlerin kalsın bende.. Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin..? Bir damla gözyaşım silmeye bile gelmedin... aLıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]