Yeri geldiğinde hepimizin çileden çıktığı; bilgisayar, işletim sistemi ve kullandığımız program üzerine adını hiç duymadığımız küfürler, beddualar ettiğimiz zamanlar olmuştur..
Neden?
- Yahu program ekle kaldırdan programı seçiyorum kaldırmak istiyorum ama hiçbir işe yaramıyor!
- Program ekle kaldırda görünüyor ama kaldır dediğimde saçma sapan bir yazı çıkıyor!
- Kaldırmayı başarıyorum ama bir sürü kalıntı bırakıyor..
- Kaldıramazsan kaldırmıyorlar gülüm!
Vs. Vs.
Your Uninstaller.. Kimdir bu, neyin nesidir?
Adından bahsettiğimiz program, bence windowsun içerdiği program ekle kaldırdan daha güçlü özelliklere sahip.. Kaldırmak istediğiniz programın isminin gözükmesi genelde yeterli oluyor.. :)
Neyi var neyi yok anlatmak yerine, işimize yarayacak kısımların aşağıdaki şekilde anlatmayı daha uygun gördüm.. Müsaadenizle.. :)
Programı indirme linki en alttadır..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Programı kurduktan sonra, ilk olarak yapacağımız şey.. Dili Türkçe olarak ayarlayabiliriz..
Ardından..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak gerçek boyutunu görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutları 734x532.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Program menüsünden istediğiniz programı işaretleyip,
SİL (uninstall) demeniz yeterlidir.. FİFA08'i öylesine kaldırır gibi yaptım, aman gitti oyun! gibi serzenişlerde lütfen bulunmayınız.. :))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak gerçek boyutunu görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutları 741x537 ve 68KB.
Sil dedikten sonra çıkan menü sizi birkaç saniye bekletir.. Gördüğünüz üzere, hiçbir yere tıklamanız gerekmiyor, kaldı ki istesiniz de tıklayamazsınız.. :))
Birkaç saniye sonra program kaldırılır..
Ve:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak gerçek boyutunu görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutları 739x540 ve 95KB.
Bazen, -program bu ya- windowsun çağıramadığı silme dosyasını, programın da getiremediği olur.. Bu durumda dilediğiniz programın kutucuğunu seçerek
' TEMİZLE ' demeniz yeterlidir.. Program tüm kayıtlarıyla birlikte silinecektir..
Programı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] indirebilirsiniz...
Haydi Dostlar! Kaldıramadığımız program kalmasınnnn! demek isterdim ama neyse..
Emeğe saygı..